Süper Kahramanların Kedi Hali Oyunları Donmadan Oynamanın Tüm Çözümleri Gözümüzü Günde Kaç Defa Kırparız? Google Earth'teki ilginç görüntüler En kötü meslekler
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yazar Olmak İstiyorsan Tıkla.

Adobe Photoshop Cs6 Türkçe İndir Full Sürüm

| | | | | 20 Mayıs 2013 Pazartesi Murat Erdoğmuş 6 yorum

Adobe Photoshop cs6 çıktı. Photoshop cs6 bütün tasarımcıların kullanmak isteyecekleri, ve web tasarım programları arasında en iyi diyebileceğimiz bir tasarım programı olmakla beraber photoshop cs6 türkçe sürümü ile tasarımlarınızı daha kolay yapabilmeniz mümkün. Photoshopun cs6 sürümündeki özellikler en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Yukarıda da belirttiğimiz gibi türkçe sürümü ile çok kullanışlı bir web tasarım aracı.

Adobe Photoshop Cs6 Türkçe Sürümünü Full indir: Aşağıdaki hemen indir butonuna tıklayarak cs6'nın full türkçe sürümünü indirebilirsiniz.


Nasıl Kurulur? : Yukarıdaki butona tıkladıktan sonra bir sayfa gelicek 5 saniye bekleyip sağ üstte reklamı geç'e tıkladıktan sonra photoshop cs6 türkçe sürümünü indireceksiniz arşivden çıkarıp kuruluma başlayabilirsiniz.

6 yorum:

  1. güzel paylaşım. Teşekkürler admin bu işin hakkını veriyorsun.

    Photoshop Portable 105MB Download

    YanıtlaSil
  2. amcık orospu evladı bacını sikeyim virüslerini götüne sok it herif

    YanıtlaSil
  3. bağlantıda virüs var tıklamayın sakın...

    YanıtlaSil
  4. amına goduğumun itleri

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşlar indirdikten sonra http://www.photoshopvideoders.com tavsiye ederim. Ben çok şey öğrendim. Hepinize teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil