Süper Kahramanların Kedi Hali Oyunları Donmadan Oynamanın Tüm Çözümleri Gözümüzü Günde Kaç Defa Kırparız? Google Earth'teki ilginç görüntüler En kötü meslekler
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yazar Olmak İstiyorsan Tıkla.

Arda sözünü tuttu saçlarını kesti

18 Mayıs 2013 Cumartesi Murat Erdoğmuş 1 yorum
Tüm Resimleri Görmek İçin Tıkla


Madrid'in iki ezeli rakibini karşı karşıya getiren İspanya Kral Kupası finalini milli futbolcumuz Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid uzatmalar sonucunda 2-1 kazandı ve kupaya uzandı.


Arda sözünü tuttu saçlarını kesti

Bu arada Arda da taraftara verdiği sözü tuttu ve kupa gelince maç sonu saçlarını kestirdi.


Arda sözünü tuttu saçlarını kesti

Maç sonrası soyunma odasında takım arkadaşlarına saçını kestiren Arda, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada “Ben sözümün eriyim. Ağzımdan çıkan her şeyi yaparım. Saçlarımı takımdaki herkes kesti. Mario başladı en son fizyoterapiste kadar düştük” dedi.


Arda sözünü tuttu saçlarını kesti

Atletico Madrid'deki 2. sezonunda 3. kupayı kazanan Arda, "Kazanmak için her şeyi yaptık. Adeta kanımızı, terimizi, her şeyimizi verdik. Hak ettiğimiz bir kupa olduğunu düşünüyorum. Her şey muhteşemdi. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum" ifadesini kullandı.


Arda sözünü tuttu saçlarını kesti

Teknik direktör Simeone'nin "inanılmaz bir hoca" olduğunu ve takımı maça çok iyi hazırladığını anlatan Arda, "Kamp boyunca her şey inanılmazdı. Simeone inanılmazdı. Ona inandık. Onun bir oyuncusu olmaktan gurur duyuyorum. Cholo (Simeone) ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi hazırladılar ve inandırdılar. Kaybedeceğimizi bir saniye bile düşünmedik ve finali kazandık. Muhteşem bir duygu, hayatımın en güzel anlarından biri" değerlendirmesinde bulundu.


Arda sözünü tuttu saçlarını kesti

Diğer Resimleri Görmek İçin Tıkla


1 yorum: