Süper Kahramanların Kedi Hali Oyunları Donmadan Oynamanın Tüm Çözümleri Gözümüzü Günde Kaç Defa Kırparız? Google Earth'teki ilginç görüntüler En kötü meslekler
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Yazar Olmak İstiyorsan Tıkla.

Google, 19 Mayıs’ı Unuttu!

19 Mayıs 2013 Pazar Unknown 0 yorum

Güncel doodle'ları ile dikkat çeken Google nedendir bilinmez, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na özel bir doodle hazırlamadı.

Hazırladığı doodle’lar ile dünyaca ünlü sanatçı veya bilim adamlarının doğum günleri veya ölüm günlerini kullanıcılarına hatırlatan Google internet arama motoru, Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ardından 19 Mayıs için de doodle yapmaması dikkat çekti.
Dünya genelinde özel gün ve bayramlar hatta tanınmış kişiler için özel logolar hazırlayan google’ın üç önemli gün için doodle yapmaması ise tepkilere neden oldu.
2012 Londra Olimpiyatları için her gün ayrı ayrı doodle logosu yapan google, özel günler ve kişiler için de aynı şekilde logolar yaparak çeşitli günlerde kullanıcılara sürpriz yaparken, Türkiye’de yaklaşık 30 milyon kullanıcısı olan google’nin özel logo yapmaması sosyal paylaşım sitelerinde günün konusu oldu.
Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’na Sosyal medya ve birçok platformda kısa sürede tartışma konusu olan google’ın doodle logosu yapmaması, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nda da yapılmamasının ardından yaşanan tartışmalar büyüyeceği gibi unutulmayacak gibi görünüyor.


http://muraterdogmus.blogspot.com/ - Tolga Özer

0 yorum: